Dodge Nitro Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)

#4
11 h ago
Massimiliano said:
Ciao a tutti
Scrivo dall’Italia
Sono nuovo del forum
Ho comprato il mio nitrone nero r/t 2,8 crd cambio automatico 2 anni fa con solo 102.000 km e sono veramente Innamorato!!
Ho un problema però che non riesco a risolvere quando sono in autostrada in accellarazione tra i 120 e 140 km/h la macchina comincia a vibrare poi smette se accellero o decellero
Per questo ho cambiato
4 gomme yokohama
3 supporti motore
3 supporti marmitta
4 ammortizzatori
2 cuscinetti ruote anteriori
1 albero trasmissione posteriore Usato
Ho tolto albero di trasmissione anteriore
ma la vibrazione c’è sempre!!!!!
Datemi qualche consiglio cosa devo fare ancora
Grazie del vostro aiuto
Max
Click to expand...
Ciao Max,
Benvenuto nel forum. I Nitros sono molto carini, felice di averne uno. Spero che i membri ti aiuteranno con la vibrazione che hai. Sembra che tu abbia già provato gran parte di quello che potrebbe essere. Forse qualcosa che non va nelle ruote.
Jim.



Hi everyone
I write from Italy
I am new to the forum
I bought my black nitrone r / t 2.8 crd automatic transmission 2 years ago with only 102.000 km and I'm really in love !!
I have a problem, however, that I can't solve when I am on the highway in acceleration between 120 and 140 km / h the car starts vibrating then it stops if I accelerate or decelerate
That's why I changed
4 yokohama rubbers
3 engine mounts
3 muffler supports
4 shock absorbers
2 front wheel bearings
1 rear transmission shaft Used
I removed the front drive shaft
but the vibration is always there !!!!!
Give me some advice what to do next
Thanks for your help
Max
 

·
Khaki Nitro Nut
Joined
·
29,986 Posts
Hello and welcome @Massimiliano (Max), to the Nitro “Z” family!

Sorry to hear of your troubles. You will need to post in English, as this is a U.S. based English speaking forum.
Here would be a good place to post your question.
I'm looking forward to your future posts & Pics. We love Pics here!
We also like new Mod ideas.

Enjoy the forumZ.
Scar

BTW;
If you could please go to your signature (<click this) and put the info about your rig on the first line. It will be easier for us to answer your questions down the road, without us having to ask a bunch of questions.

As you can see under every post I make;
This is what I drive:
07Lifted,4X4,6sp-man,3.7L
 
  • Like
Reactions: Nitrogen

·
I work so I can... SQUIRREL!
Joined
·
2,454 Posts

Good to have you here. Enjoy the forum!
BTW ... Post a pic of your Nitro when you can.
 

·
Registered
Joined
·
60 Posts
Ciao a tutti
Scrivo dall’Italia
Sono nuovo del forum
Ho comprato il mio nitrone nero r/t 2,8 crd cambio automatico 2 anni fa con solo 102.000 km e sono veramente Innamorato!!
Ho un problema però che non riesco a risolvere quando sono in autostrada in accellarazione tra i 120 e 140 km/h la macchina comincia a vibrare poi smette se accellero o decellero
Per questo ho cambiato
4 gomme yokohama
3 supporti motore
3 supporti marmitta
4 ammortizzatori
2 cuscinetti ruote anteriori
1 albero trasmissione posteriore Usato
Ho tolto albero di trasmissione anteriore
ma la vibrazione c’è sempre!!!!!
Datemi qualche consiglio cosa devo fare ancora
Grazie del vostro aiuto
Max
Ciao Max,
Benvenuto nel forum. I Nitros sono molto carini, felice di averne uno. Spero che i membri ti aiuteranno con la vibrazione che hai. Sembra che tu abbia già provato gran parte di quello che potrebbe essere. Forse qualcosa che non va nelle ruote.
Jim.



Hi everyone
I write from Italy
I am new to the forum
I bought my black nitrone r / t 2.8 crd automatic transmission 2 years ago with only 102.000 km and I'm really in love !!
I have a problem, however, that I can't solve when I am on the highway in acceleration between 120 and 140 km / h the car starts vibrating then it stops if I accelerate or decelerate
That's why I changed
4 yokohama rubbers
3 engine mounts
3 muffler supports
4 shock absorbers
2 front wheel bearings
1 rear transmission shaft Used
I removed the front drive shaft
but the vibration is always there !!!!!
Give me some advice what to do next
Thanks for your help
Max
 
1 - 4 of 4 Posts
Top